Crostini z Mascarpone, grillowaną szalotką, pomidorem i glazurą balsamiczną

Crostini z Mascarpone, grillowaną szalotką, pomidorem i glazurą balsamiczną to może być właśnie hor d ' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 103g tłuszczu, oraz w sumie 1415 kalorii. Ten przepis wegetariański serwuje 4 i kosztuje $2.5 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwarty Lipca. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka oliwy z oliwek, oleju canolan, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na nie tak spektakularny wynik spoonacular 30%. Spróbuj Grillowane śliwki z rozmarynem glazurą balsamiczną i Mascarpone, Grillowane brzoskwinie z Mascarpone, pistacjami i glazurą balsamiczną, oraz Blister pomidorowy Grillowany Tost Caprese Nachos z glazurą balsamiczną podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Posmaruj chleb oliwą z oliwek i posyp solą i pieprzem, do smaku. Umieścić na grillu i gotować, aż lekko tosty.
Pomidory posmarować olejem rzepakowym i grillować, aż lekko się zwęglą.
Wyjmij chleb z grilla i rozłóż plasterki mascarpone. Doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Odłóż chleb z powrotem na grillu na pośrednim ogniu, aby ogrzać ser.
Crostini wyjąć z grilla na półmisek i ułożyć pomidorem i szalotką.
Skropić glazurą balsamiczną, posypać solą i pieprzem, do smaku i podawać.