Crisp Jicama Guacamole

Crisp Jicama Guacamole
Crisp jicama Guacamole może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, sól, chili jalapeño i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Podobne przepisy to Tacos wieprzowe z kukurydzą-Jicama Salsan i Guacamole, Chrupiąca Sałatka Jicama & Rzodkiewka, oraz guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole.

Instrukcje

1
Skórka i pit 1 jędrne-dojrzałe awokado (1/2 lb.). W misce rozgnieść awokado, a następnie wymieszać 1/2 szklanki drobno posiekanej obranej jicamy, 2 łyżki soku z limonki, 2 łyżki mielonej świeżej kolendry, 1 łyżka mielonego świeżego chili jalapeo i 2 łyżeczki startej skórki pomarańczowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
AwokadoAwokado
JicamaJicama
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Dodać sól do smaku. Jeśli sos do 1 dnia do przodu, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
SólSól
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia10
Magazyn