Crisp Cajun Panfish
Crisp Cajun Panfish zajmuje około 40 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,38 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 28g białka, oraz 13g tłuszczu. 104 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i pescatarian dieta. Mieszanka przypraw cajun, mielonego cynamonu, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni Cajun. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem niezłe. Podobne przepisy obejmują Panfish Chowder, Pat ' s Southern-smażona Panfish, oraz Miska na ryż z kalafiorem Cajun z grillowanym Mintajem Alaskańskim Cajun.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze pięć składników.
Dodaj rybę, po jednym kawałku; wstrząśnij, aby pokryć.
Ubij jajka i wodę w płytkim naczyniu.
Umieść płatki ziemniaczane w innym płytkim naczyniu. Zanurz każdy filet w jajkach, a następnie obtocz płatkami ziemniaczanymi. Zanurz ryby ponownie w jajkach i płatkach ziemniaczanych.
Na dużej patelni rozgrzej 3 łyżki oleju na średnim ogniu. Gotuj ryby partiami przez 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba łatwo się łuszczy widelcem, dodając olej w razie potrzeby.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Crisp działa naprawdę dobrze z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "