Crescent-Cornbread Dressing
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Crescent-Cornbread Dressing spróbować. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz karton rosół z kurczaka, masło, betty cornbread & Muffin mix i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Dressing Z Chleba Kukurydzianego, Dressing Z Chleba Kukurydzianego, oraz Dressing Z Chleba Kukurydzianego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Piec rolki półksiężyc zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Zwiększ temperaturę piekarnika do 204°. zrób i piecz chleb kukurydziany zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, używając mleka, 1/4 szklanki masła i 3 jajek. Całkowicie fajne.
Spray 13x9-inch (3-quart) naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W 10-calowej patelni, gotować boczek, aż chrupiące; spuścić na ręcznikach papierowych. Pokruszyć boczek; odstawić.
Dodać cebulę, seler i pieprz wymieszać i czosnek do kapieli boczku; gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
W dużej misce, crumble półksiężyc rolki i chleb kukurydziany. Wymieszać z cebulą, boczkiem, roztopionym masłem, szałwią, bulionem i 1 jajkiem do wymieszania. Łyżka do naczynia do pieczenia.
Piec odkryte 45 do 50 minut lub aż zbrązowieje.