Beef Stroganoff
Przepis wołowina Stroganoff może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 518 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.21 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka papryki, regularny krem, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Best Beef Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj polędwicę, brązowiej ją (partiami, jeśli to konieczne).
Kminek (jeśli jest używany) i cebulę umieścić w piekarniku holenderskim. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Dodać grzyby i gotować do miękkości, inny 8 protokół. Wymieszać w pasty pomidorowej, papryka, i sól, aż dobrze wymieszane.
Dodaj polędwicę i bulion, mieszając, aby połączyć. Dusić, aż mięso będzie bardzo miękkie i około połowa płynu pozostaje, 10 do 15 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z natką pietruszki i kwaśną śmietaną.
Podawać na makaron jajeczny.