Creole Catfish Dip
Need a gluten free and pescatarian hor d ' oeuvre? Kreolski Dip sumowy może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 601 kalorii, 33g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Mieszanka kreolskiej przyprawy, zielona cebula, Serek i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Super Bowl. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Sum Kreolski, Kanapki Z Sumem Kreolskim, oraz Kanapki z sumem z kreolskim majonezem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać wodę na głębokość 2 cali do dużej patelni; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj rybę i wróć do wrzenia. Przykryj, zmniejsz ciepło. i gotować na wolnym ogniu 5 do 8 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową; lekko ostudzić. Płatki na kawałki wielkości kęsa.
Ubić serek śmietankowy i kolejne 4 składniki mikserem elektrycznym, aż będą gładkie. Wymieszać w 1/4 szklanki zielonej cebuli.
Rozprowadzić mieszaninę sera w 8-calowej misce lub żeliwnej patelni.
Rozprowadzić sos chili na mieszance serowej; top z płatkami suma i pozostałą cebulą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.