Creole Brownies

Creole Brownies
Creole Brownies może być tylko deser szukasz. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 544 kalorie, 9g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, stalówki kakaowe, niebieloną mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 196 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Słodkie i słone Brownies: ciemna czekolada Fudge Brownies z Dulce De Leche, Grain Free tahini Brownies (najlepsze brownies jakie kiedykolwiek jadłem!), oraz One Pan Brownies (Potrójnie Czekoladowe Ciasteczka Krówkowe).

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°. Lekko posmaruj 9-by-13-by-2-calową patelnię do pieczenia i wyłóż pergaminem, pozwalając końcom papieru powiesić się na dwóch przeciwległych krawędziach patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Aby brownies: ustawić dużą żaroodporną miskę nad rondlem z ledwo gotującej się wody (nie pozwól, aby dno miski dotykało wody), dodać masło i czekoladę, i często mieszać, aż stopi się i gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Wyjmij miskę z ognia, dodaj cukier, sól i wanilię i mieszaj, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać jajka po kolei, dobrze wymieszać po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodać mąkę i mieszać, aż ciasto będzie gładkie, 2 do 3 protokół. Wymieszać ze stalówkami kakaowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stalówki KakaoweStalówki Kakaowe
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
6
Wlać ciasto do przygotowanej patelni do pieczenia i piec przez 20 do 22 minut. Po zakończeniu ciastek na krawędziach utworzy się niewielkie pęknięcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Wyjąć patelnię z piekarnika i niech brownies ostygnie całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1
Śmietanę, masło, cukier i sól Połącz w dużej żaroodpornej misce, ustaw ją na rondlu z ledwo gotującą się wodą (nie pozwól, aby dno miski dotykało wody) i mieszaj, aż masło się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodać czekoladę i mieszać, aż czekolada się stopi i mieszanina jest całkowicie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3
Wyjmij miskę z ognia, dodaj kawę i wanilię i mieszaj, aż będzie gładka. Ganache zagęści się w miarę stygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Aby zakończyć brownies: odwrócić brownies na blasze do pieczenia i usunąć pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Zagęszczony ganache wlać na ciasteczka, równomiernie rozprowadzić szpatułką lub nożem do masła na grubą warstwę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelkiCzekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Niech ciasteczka stoją, aż ganache jest całkowicie ustawiony i posypać fleur de sel w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
7
Pokroić w kwadraty. Ciasteczka będą przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej przez okres do 1 tygodnia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn