Creme Fraîche Bita Śmietana
Creme Fraîche bitą śmietaną jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 109 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz crème fraîche, ciężki krem, brązowy cukier i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, Tarta Żurawinowa Z Creme Fraiche Bitą Śmietaną, oraz Truskawkowy budyń chlebowy z Creme Fraîche bitą śmietaną.
Instrukcje
Schłodzić miskę miksera stojącego i mocowanie trzepaczki w zamrażalniku przez 10 minut.
Umieść wszystkie składniki w misce i ubijaj na dużej prędkości, aż powstaną średnie szczyty, około 1 do 2 minut. (Alternatywnie można użyć trzepaczki i dużej schłodzonej miski.
Ubić wszystkie składniki do uzyskania średnich szczytów, około 5 do 6 minut.)