Creme Anglaise II
Przepis Creme Anglaise II jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 6. Ta przystawka ma 191 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 17 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, pół na pół śmietanę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, Crème Anglaise, oraz Crème Anglaise dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu połączyć pół na pół, 1/4 szklanki cukru i fasoli waniliowej.
W misce ubij żółtka i pozostały 1/4 szklanki cukru na gładką masę.
Kiedy mieszanka śmietany dochodzi tylko do wrzenia, zdejmij z ognia i usuń fasolę wanilii.
Niewielką ilość gorącej śmietany ubić w miksturze z żółtka, następnie wlać do pozostałej gorącej śmietany i ubić na gładką masę. Powrócić do średniego ciepła i gotować, mieszając, aż mieszanina pokryje tył metalowej łyżki.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem.
Podawać na ciepło lub na zimno.