Creamed Edamame and Pearl Onions

Creamed Edamame and Pearl Onions
Creamed Edamame i Pearl cebuli może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Idź do sklepu i odebrać masło, tymianek, edamame, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Cebula Perłowa Kremowa, Jarmuż śmietankowy z perłową cebulą, oraz Kasza jęczmienna z groszkiem i Edamamem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia i wypełnić miskę wodą z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodaj edamame do wrzącej wody i gotować do miękkości, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść edamame na talerz i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Cebulę perłową gotować w rondlu wrzącej wody przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Odcedzić cebulę i przenieść je do miski z lodowatej wody do całkowitego ostygnięcia. Za pomocą noża do parkowania odciąć końce korzeni i obrać cebulę i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Rozpuścić 1/2 łyżki masła na patelni o średniej głębokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj obraną cebulę i cukier i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż lekko rumiane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
7
Dodać śmietanę i tymianek i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zmniejszona, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
8
Dodać edamame i wywar z indyka i doprowadzić do wrzenia. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać zawiesinę skrobi kukurydzianej, następnie dodać ją do sosu śmietanowego i gotować, mieszając, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Turcja StadoTurcja Stado
Sos śmietanowySos śmietanowy
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
9
Rozgrzej brojlery i ustaw stojak 6 do 8 cali od ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
10
Wlać mieszaninę edamame do 2-quart płytkie naczynie do pieczenia. W małej misce wymieszaj 1 łyżkę roztopionego masła z panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
11
Posypać okruchy nad edamame i dusić przez około 3 protokół, lub aż złoty i bulgotanie; służyć na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn