Creamed Edamame and Pearl Onions
Creamed Edamame i Pearl cebuli może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Idź do sklepu i odebrać masło, tymianek, edamame, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Cebula Perłowa Kremowa, Jarmuż śmietankowy z perłową cebulą, oraz Kasza jęczmienna z groszkiem i Edamamem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia i wypełnić miskę wodą z lodem.
Dodaj edamame do wrzącej wody i gotować do miękkości, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść edamame na talerz i osuszyć.
Cebulę perłową gotować w rondlu wrzącej wody przez 3 minuty.
Odcedzić cebulę i przenieść je do miski z lodowatej wody do całkowitego ostygnięcia. Za pomocą noża do parkowania odciąć końce korzeni i obrać cebulę i osuszyć.
Rozpuścić 1/2 łyżki masła na patelni o średniej głębokości.
Dodaj obraną cebulę i cukier i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż lekko rumiane, o 15 protokół.
Dodać śmietanę i tymianek i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zmniejszona, o 5 protokół.
Dodać edamame i wywar z indyka i doprowadzić do wrzenia. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać zawiesinę skrobi kukurydzianej, następnie dodać ją do sosu śmietanowego i gotować, mieszając, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Rozgrzej brojlery i ustaw stojak 6 do 8 cali od ciepła.
Wlać mieszaninę edamame do 2-quart płytkie naczynie do pieczenia. W małej misce wymieszaj 1 łyżkę roztopionego masła z panko.
Posypać okruchy nad edamame i dusić przez około 3 protokół, lub aż złoty i bulgotanie; służyć na gorąco.