Cream Crêpes

Cream Crêpes
Przepis Cream Crêpes jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 98 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz philadelphia serek, mleko, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Cream Crêpes, Naleśniki Bananowo-Malinowe, oraz Ser Florencki Crêpes.

Instrukcje

1
Jajka i mleko ubić w średniej misce do wymieszania. Wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Odstawić 30 min.
3
Spray 8-calowa patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Ciepło na średnim ogniu.
5
Wlać 1/4 ciasto Cup do patelni;tilt patelni, aby równomiernie pokryć dno patelni z ciasta. Gotować 1 do 2 min. lub do momentu, gdy spód crpe będzie lekko rumiany. Uruchom łopatkę okrągłą krawędź crpe, aby poluzować z patelni; skręć crpe. Gotować 1 min. lub do momentu, gdy spód crpe będzie lekko rumiany.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Wyjąć z patelni; odstawić. Powtórz z pozostałym ciasta, aby w sumie 8 crpes.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Ubić serek śmietankowy, cukier, skórkę z cytryny i sok do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
8
Rozprowadzić 2 zaokrąglone łyżki. mieszanka twarogu na każdym crpe; złożyć na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Miejsce na talerzach deserowych.
10
Gotować i mieszać konfitury i wody w rondlu na małym ogniu 2 do 3 min. lub aż do przegrzania. Łyżka do naleśników.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn