Cream-Bo (ciasteczko z kremem w czekoladzie)

Cream-Bo (ciasteczko z kremem w czekoladzie)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Cream-Bo (chocolate-covered Cream-topped Cookie) spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.01 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru, czekolady kakaowej, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Lody W Niedziele: Lody Z Ciasteczkami Czekoladowymi, Czekoladowe Jajka W Śmietanie, oraz Ciasto Truskawkowe Pokryte Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku ciasteczek: Rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć krakersy graham, masło i pekan w robocie kuchennym. Pulsuj, aż składniki będą dobrze połączone, a konsystencja będzie jak ziarnisty piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i uformować 2-calowe dyski bezpośrednio na blasze. Zwykle łapię foremkę do ciastek i pakuję do środka trochę mieszanki krakersów Grahama, a następnie ją Poklepuję. Dzięki temu moje ciasteczka mają ładny jednolity kształt, ale jeśli nie masz niczego pod ręką, nie ma ścisłych zasad zabraniających robienia ich odręcznie. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Piec w piekarniku, aż ciasteczka są chrupiące, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Umieść je na stojaku i całkowicie ostudź przed manipulacją. Rezerwy blachy do pieczenia i pergaminu do wykorzystania do montażu cream-bo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1
Umieścić cukier, wodę i sok z cytryny w małym rondlu i całkowicie rozpuścić na małym ogniu. Gotuj na wolnym ogniu, aż termometr ze słodyczami wskaże 113°; alternatywnie, aby sprawdzić, czy cukier jest gotowy, w starym stylu, po prostu zgarnij maleńką ilość syropu na łyżkę i wrzuć go do lodowej kąpieli. Jeśli syrop się zagęści, jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Podczas gdy cukier jest ogrzewanie, ubij białka z mikserem elektrycznym, aż spieniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego i utrzymuj ubijanie na średniej prędkości. Gdy syrop jest już gotowy, ostrożnie i powoli wlewaj syrop do miski z białkami podczas pracy miksera. Utrzymuj ubijanie białek, aż miska do mieszania będzie ostygła w dotyku, a mieszanina będzie sztywna i błyszcząca, od 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Zeskrobać krem do worka z ciastem wyposażonego w okrągłą końcówkę o średnicy 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
5
Umieść ciasteczka z powrotem na blasze wyłożonej pergaminem. Ostrożnie nałóż 3-calowy kopiec kremowego nadzienia na każde ciastko, pokrywając całą powierzchnię i kończąc go szczytem na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Umieść prawie gotowy krem-bo w zamrażarce na noc lub przez co najmniej 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
7
Kiedy cream-bo skończy wisieć w zamrażarce, możesz zacząć od ganache. Przynieś średni garnek wody na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Połączyć czekoladę i olej w dużej misce, a następnie umieścić go na gotującej się wodzie. Roztopić czekoladę i od czasu do czasu mieszać gumową szpatułką, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Następny krok jest trochę niechlujny, ponieważ wymaga pokrycia każdego ciastka w całości czekoladą. Pyszne, ale niechlujne. Najprostszym sposobem jest umieszczenie stojaka na blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem, a następnie umieścić krem-bo prawo na górze tego stojaka. Kiedy wlej ganache na cream-bo, ganache będzie kapać obok regału chłodzącego i na pergaminie. Ganache powinien twardnieć prawie w kontakcie z mrożoną śmietaną-bo, tworząc ładną czekoladową skorupkę. Użyj szpatułki, aby podnieść ciasteczka z regału chłodzącego i na talerz do serwowania. Zgniataj pergamin, aby ułatwić czyszczenie, dzięki czemu możesz mieć więcej czasu, aby cieszyć się tymi lepkimi smakołykami.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem

Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco

Cream Sherry, Madera i Prosecco to moje ulubione ciasteczka. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn