Ciasto Bezowe Żurawinowe
Ciasto bezowe z żurawiną może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.37 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, cukier, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Bezowe Żurawinowe, Ciasto Bezowe Żurawinowe, oraz Ciasto Bezowe Żurawinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dopasuj piecrust do 9 " pieplate zgodnie ze wskazówkami opakowania; złóż krawędzie pod i zaciśnij. Skorupa kutasa.
Piec w 450 przez 8 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Połącz żurawinę, 1 szklankę cukru, napój z soku żurawinowo-jabłkowego i sól w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, na średnim ogniu, często mieszając, 5 do 7 minut lub aż Skórki żurawiny pop.
Wlać żurawinę przez sitko z siatki drucianej do miski; wyrzucić ciała stałe.
Powrót mieszanki żurawiny do rondla.
Połączyć skrobię kukurydzianą i wodę; wymieszać z mieszanką żurawinową.
Dodaj imbir. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować 1 minutę, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i wanilią.
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż się spieni.
Dodać 1/3 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów i rozpuszczenia cukru (2 do 4 minut).
Dodać skórkę z limonki, ubijając aż do wymieszania.
Do przygotowanej skórki wlać gorące nadzienie żurawinowe.
Rozłóż bezę na gorącym nadzieniu, uszczelniając do krawędzi ciasta.
Piec w temperaturze 325 przez 25 do 27 minut lub aż beza będzie złota. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.