Cranberry Linzer Torte
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Cranberry Linzer Torte. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 174 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka cukru, skórki pomarańczowej, skórki Linzer i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Linzer Augen (Linzer Eyes vel Linzer Tarts lub Linzer Cookies), Linzer Torte, oraz Linzer Torte dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posortuj żurawinę i wyrzuć wszelkie miękkie lub zbutwiałe owoce. Opłucz jagody.
W 2-do 2 1/2-Quart patelni na dużym ogniu, wymieszać żurawiny, 1/4 szklanki wody, cukru i skórki pomarańczowej do wrzenia. Nadal mieszać często, aż mieszanina ma konsystencję miękkiego dżemu, około 4 minut.
Ostudzić około 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wlać mieszankę żurawinową do skórki. Rozbij zarezerwowane ciasto na migdałowe grudki i rozrzuć nad nadzieniem.
Piec na najniższym stojaku w piekarniku 350, aż skórka będzie bogato rumiana na brzegach, około 1 godziny.