Cranberry-Cream Cheese Mold
Cranberry-Cream Cheese pleśni jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Ten przepis służy 25. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, sos żurawinowy jagodowy, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Gruszka Warstwowa-Pleśń Z Serem Śmietankowym, Klasyczna Forma Żurawinowa, oraz Forma Sosu Żurawinowego.
Instrukcje
Wymieszać wrzącą wodę z suchą mieszanką żelatyny w średniej misce co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać z zimną wodą i cynamonem.
Wyjąć 1 szklankę żelatyny; odstawić w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce pozostałą żelatynę 1-1 / 2 godzin lub do zgęstnienia (łyżka wyciągnięta przez liście zdecydowane wrażenie).
Do zagęszczonej żelatyny dodać jabłka i sos żurawinowy; delikatnie wymieszać. Łyżka do formy 6-filiżanki rozpylonej sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 30 min. lub dopóki żelatyna nie zostanie ustalona, ale nie będzie jędrna. (Żelatyna powinna przyklejać się do palca po dotknięciu i powinna kopiec.)
Umieść serek w innej średniej misce. Stopniowo dodawać zarezerwowaną 1 szklankę żelatyny, ubijając trzepaczką do dobrze wymieszanej.
Wlać warstwę żelatyny w formie.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Unmold na talerzu. Resztki przechowywać w lodówce.