Cracker-Crust Mushroom Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czapki z grzybami shiitake, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona Rzodkiewka I Musztarda Ricotta Pizzan Na Krakersie, Grillowany kurczak, szparagi i pieczarki Pizza z Blackbird Bakery Pizza Crust, oraz Chicken Mushroom Pizza w / szpinak Crust dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować skorupę, połącz 5 łyżek wody, 1 łyżeczkę oleju i drożdże w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Woda
Drożdże
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić 2 minuty. Zważyć lub lekko łyżką 5 uncji mąki chlebowej do suchych miarek; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Chlebowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
3
Mąkę chlebową posypać mieszaniną drożdżową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Chlebowa
Drożdże
4
Dodać mąkę z kaszy mannej, rozmaryn i sól. Mieszać, aż tylko połączone. Obrócić ciasto na blat; zagnieść 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Kaszy Mannej
Rozmaryn
Ciasto
Sól
5
Umieść ciasto w średniej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryj i umieść w ciepłym miejscu, wolnym od przeciągów, 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Ustaw stojak piekarnika w najniższym ustawieniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Umieść kamień do pizzy na najniższym stojaku. Rozgrzej piekarnik i kamień do pizzy do 500; pozostaw kamień w piekarniku 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kamień Do Pizzy
Piekarnik
8
Aby przygotować polewę, podgrzej patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodać 2 łyżeczki oleju; wirować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
10
Dodać grzyby; posypać 1/4 łyżeczki soli. Smażyć przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sól
11
Dodaj czosnek i pieprz; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Pieprz
12
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
13
Rozwałkuj ciasto na cienkie 14-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
14
Ciasto przełożyć na blachę do pieczenia posypaną mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
15
Ciasto posmarować 1 łyżeczką oleju. Wsuń ciasto na rozgrzany kamień do pizzy, używając szpatułki jako prowadnicy. Obniżyć temperaturę piekarnika do 475; piec 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kamień Do Pizzy
Piekarnik
Szpatułka
16
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
17
Rozprowadzić sos na skorupie, pozostawiając 1/2-calowy granicy; top z serem mozzarella, mieszanka grzybowa, i Parmigiano.