Cracker Candy
Cracker Candy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, brązowy cukier, pekan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Saltine Cracker Candy, Karmelowy Krakers Jabłkowy, oraz Soda Cracker Chocolate Candy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia 10×15 calowy patelni z nonstick folii lub pergaminu.
Leżały soli obok siebie na dnie pan-boków dotykając.
Masło i sól połączyć w dużym rondlu i doprowadzić do łagodnego wrzenia. Jeśli masło jest zimne, pozwól mu się rozpuścić przed dodaniem cukru. Gdy mieszanina zacznie się gotować, Ustaw timer na 3 minuty i gotuj, stale mieszając.
Polać krakersy i równomiernie rozprowadzić.
Piec w piekarniku przez 5 minut. Szybko posypać czekoladą na gorące cukierki i odstawić na około 3 minuty lub aż czekolada zacznie się topić.
Czekoladę rozłożyć na krakersach, następnie posypać orzechami. Uwaga: jeśli czekolada nie topi się wystarczająco szybko, wrzuć patelnię do piekarnika na minutę.
Pozostaw do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez około godzinę, a następnie przenieś do lodówki, aby schłodzić i ustawić.