Crabmeat Rollups
Rollupy Crabmeat wymagają około 5 godzin i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 25 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i odebrać chleb kanapkowy, mięso kraba, ser topiony, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Spróbuj Crabmeat Rollups, Rollupy Z Indyka, oraz Rollupy Lasagna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Topić ser i 8 uncji masła lub margaryny w podwójnym kotle. Ostudzić i wymieszać z krabem. Wymieszać do rozpuszczenia. (Masło i ser rozdzielą się, ale po wymieszaniu zmiksują).
Odetnij skórki z kromek chleba i zwiń każdy kawałek chleba płasko wałkiem do ciasta.
Rozprowadzić mieszaninę krabów na każdym spłaszczonym kromce chleba.
Rozwałkuj chleb wokół kraba.
W średniej wielkości sosie patelni, roztopić pozostałe 8 uncji masła lub margaryny. Zanurz w nim rolki, a następnie zwiń w sezamie.
Umieść boki szew w dół w płytkim naczyniu do pieczenia lub blachy cookie i zamrozić. Po zamrożeniu rolek przykryj folią.
Gdy będzie gotowy do podania, częściowo rozmrozić roll upy i pokroić każdą rolkę na czwarte. Smażyć roll upy aż zbrązowieje, o 3 do 5 protokół.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.