Cowboy Chili and Baked Bean Pot
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Cowboy Chili i Baked Bean Pot. Jedna porcja zawiera 589 kalorii, 35g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.06 za porcję. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz dymny boczek, olej roślinny, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cowboy Beef & Bean Chili, Baked Bean Chili, oraz Cowboy Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać boczek, gotować, aż rumiane, i usunąć z rowkiem łyżką.
Dodać wołowinę, brązowy dobrze, a następnie dodać ziemniaki, cebula, chiles, marchew, czosnek, chile proszku, i liść laurowy. Całość obficie doprawić solą i pieprzem, gotować jeszcze 10 minut, często mieszając.
Dodaj piwo i wymieszaj około 2 minut, lub aż piwo prawie całkowicie się ugotuje. Wymieszać w bulionie, gęsty sos Worcestershire, fasola po bretońsku, i pomidory, i zagęścić do pożądanej konsystencji, o 20 do 45 minut na stałym wolnym ogniu na luźne do super-grube chili. Schłodzić i przechowywać do przygotowania posiłku.
Podgrzać na średnim ogniu z odrobiną wody, jeśli to konieczne, aby poluzować chili, aby podgrzać bez przypalania.
Podawać w płytkich miseczkach z zieloną cebulką.