Cowboy Beef & Bean Skillet
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Cowboy Beef & Bean Skillet może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 64 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fasolkę maślaną, oryginalny sos barbecue, stek z polędwicy wołowej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cowboy Beef & Bean Chili, Slow-Cooker Cowboy Beef and BBQ Bean Sandwiches, oraz Patelnia z fasoli i wołowiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować paski stek w dużej głębokiej patelni nonstick lub holenderski piekarnik na średnim ogniu 3 min. albo po prostu, aż nie będzie już różu w centrach.
Dodać boczek na patelni; gotować na średnim ogniu 1 min. Cebulę i paprykę wymieszać; gotować 6 min. albo do czasu, aż zrobi się boczek i warzywa będą chrupiące-delikatne.
Dodać fasolę i sos barbecue; dobrze wymieszać. Dusić na średnim i małym ogniu 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Powrót stek i wszelkie soki z talerza na patelnię; gotować 1 do 2 min. lub do czasu, aż paski steku są gotowe, mieszając od czasu do czasu.