Country Pot Roast
Country Pot Roast jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 51g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 668 kalorii. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką wodę, ziemniaki, marchew i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Instant Pot Country Chicken, Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free.
Instrukcje
Połączyć 1/3 szklanki mąki, sól, i pieprz; płaszcz mięso równomiernie.
Roztopić Crisco w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Brązowe mięso dobrze ze wszystkich stron.
Dodaj 2 szklanki wody i liść laurowy. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny; nie gotować. W razie potrzeby dodać wodę podczas gotowania.
Obierz cebulę i ziemniaki pare, marchew i rzepa.
Gdy mięso będzie duszone przez 2 godziny, dodaj warzywa do holenderskiego piekarnika. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do miękkości mięsa i warzyw.
Wyjąć mięso i warzywa i ułożyć na podgrzewanym talerzu; utrzymywać ciepło. Odcedzić płyn i w razie potrzeby dodać wodę, aby uzyskać 1-1 / 2 szklanki płynu. Wróć do holenderskiego pieca.
Wymieszać 1/2 szklanki zimnej wody i 1/4 szklanki mąki, aż będzie gładka. Powoli wymieszać z płynem do pieczenia. Gotować i mieszać, aż sos zgęstnieje i dojdzie do wrzenia. Gotować i mieszać przez 1 minutę.