Country Pie
Ciasto wiejskie wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 4 fanów. Jeśli masz bułkę tartą, mieloną wołowinę, sos pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Placek Maślany, oraz Ciasto Z Budyniem Czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce, połączyć mieloną wołowinę, zupa cebulowa mix, 8 sos pomidorowy uncji, posiekana cebula, bułka tarta, 1/2 łyżeczka oregano, i 1/2 Puchar rozdrobniony ser.
Dokładnie wymieszać i nacisnąć na 9 calowy talerz ciasta.
W średniej misce, połączyć instant ryżu, woda, 1 1/2 szklanki sos pomidorowy, 1/2 łyżeczka oregano, bazylia, i rozmaryn.
Dobrze wymieszać i zalać warstwą mięsa. Pokrywa z folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Zdjąć folię i posypać wierzch pozostałą 1/2 szklanki sera Cheddar. Powrót ciasto do piekarnika na dodatkowe 10 minut.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.