Country Cream Gravy
Country Cream Gravy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 96 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, śmietana ubijania, Korona drumstick roast drippings, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Country Gravy (Sos Śmietankowy), Stek smażony na wsi z sosem śmietanowym, oraz Obfite wiejskie klopsy z sosem śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, często mieszać cebulę na maśle, aż cebula będzie kuleje i blady złoty, o 5 minut.
Dodać gałkę muszkatołową i mąkę i mieszać aż złoty, o 2 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia. Stopniowo ubijaj bulion, śmietanę i wino, aż będzie gładkie. Powrócić do wysokiej temperatury i mieszać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić delikatnie, często mieszając, aż mieszanina jest zredukowana do około 2 filiżanek, około 10 minut.
Odtłuścić tłuszcz z korony drumstick pieczenia kapieli i wyrzucić. Zeskrobać soki i wszelkie rumiane kawałki do sosu; włączyć ciepło do wysokiej i mieszać aż gotuje energicznie.
Wlać do sosu lub małej miseczki.