Cornish Pasty

Cornish Pasty
Przepis Cornish Pasty jest gotowy w około 1 godzinę i 40 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać masło, marchew, sól koszerna i popękany pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cornish Pasty, Tradycyjna Pasta Kornwalijska, oraz Domowa Pasta Kornwalijska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. rozpuścić masło na patelni i dodać cebulę i por; gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. W misce połączyć stek, pasternak, ziemniaki, marchew i tymianek, i wrzucić do połączenia. Gdy cebula i por ostygną, Dodaj do mieszanki i wymieszaj. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
PasternakPasternak
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozwałkuj ciasto na blachę o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Pokrój na 4 kółka o średnicy około 5 cali. Jeśli nie można wyciąć wszystkich kółek z początkowego arkusza ciasta, ponownie zwijamy ciasto i w razie potrzeby wycinamy Pozostałe kółka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Łyżka od 1/3 do 1/2 szklanki masy do napełniania na pół koła ciasta.
6
Krawędzie pędzla z ubitym jajkiem i złóż drugą połowę nad nadzieniem. Uszczelnij, naciskając delikatnie widelcem lub palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
7
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia i powtórzyć z pozostałym ciastem i nadzieniem (może zostać nadzienie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Posmaruj wszystkie pasty ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
9
Umieścić w piekarniku 204°; gdy ciasto zaczyna brązowieć, obrócić piekarnik do350 i piec przez dodatkowe 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Podawać z mocnym piwem.
Składniki, których będziesz potrzebować
AleAle
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn