Cornish Pasty
Przepis Cornish Pasty jest gotowy w około 1 godzinę i 40 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać masło, marchew, sól koszerna i popękany pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cornish Pasty, Tradycyjna Pasta Kornwalijska, oraz Domowa Pasta Kornwalijska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. rozpuścić masło na patelni i dodać cebulę i por; gotować do miękkości, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. W misce połączyć stek, pasternak, ziemniaki, marchew i tymianek, i wrzucić do połączenia. Gdy cebula i por ostygną, Dodaj do mieszanki i wymieszaj. Doprawić solą i pieprzem.
Rozwałkuj ciasto na blachę o grubości 1/4 cala.
Pokrój na 4 kółka o średnicy około 5 cali. Jeśli nie można wyciąć wszystkich kółek z początkowego arkusza ciasta, ponownie zwijamy ciasto i w razie potrzeby wycinamy Pozostałe kółka.
Łyżka od 1/3 do 1/2 szklanki masy do napełniania na pół koła ciasta.
Krawędzie pędzla z ubitym jajkiem i złóż drugą połowę nad nadzieniem. Uszczelnij, naciskając delikatnie widelcem lub palcami.
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia i powtórzyć z pozostałym ciastem i nadzieniem (może zostać nadzienie).
Posmaruj wszystkie pasty ubitym jajkiem.
Umieścić w piekarniku 204°; gdy ciasto zaczyna brązowieć, obrócić piekarnik do350 i piec przez dodatkowe 25 minut.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.