Corn Creme Brulee

Corn Creme Brulee
Przepis Corn Creme Brulee jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 7 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 562 kalorie, 6G białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka mleka, cukru granulowanego, żółtek jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, Słodka Kukurydza Creme Brulee, oraz Homar Corn Creme Brulee.

Instrukcje

1
Usuń łuskę z kłosów kukurydzy i odetnij ziarna. W nonstick saute pan roztopić masło i saute ziarna kukurydzy, aż gotować i mieć kilka brązowych plamek na nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W średnim rondlu podgrzej śmietanę, mleko i połowę
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Smażone ziarna kukurydzy na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż dojdzie do wrzenia. Natychmiast wyłączyć ogień i odstawić do zaparzenia co najmniej 15 minut. Przecedzić mieszaninę blenderem ręcznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
4
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
W dużej misce ubić żółtka z granulowanym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Ubijając stale, stopniowo wlać gorącą mieszaninę śmietany. Odcedzić mieszaninę do dzbana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Posypać Pozostałe ziarna kukurydzy do 8 (6 do 8 uncji) żaroodporne ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Wlać śmietanę / mieszankę kukurydzianą do misek i ułożyć w gorącej kąpieli wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Piec w temperaturze 300 stopni F, w środku piekarnika, aż prawie ustawione, ale nadal nieco miękkie w środku, 30 do 40 minut. Krem powinien "shimmy" trochę, gdy potrząsasz patelnią; będzie bardziej jędrne, gdy ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Wyjąć z łaźni wodnej i ostudzić 15 minut. Szczelnie przykryj każdą miskę plastikową folią, upewniając się, że plastik nie dotyka powierzchni kremu. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny. (Lub przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania, do 24 godzin.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Rozgrzej brojlery do bardzo gorącego (lub odpal palnik kuchenny). Odkryj schłodzone kremy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
12
Wlać tyle cukru, ile będzie pasowało na wierzch jednego z kremów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
13
Nadmiar cukru przelać na następny krem. Powtarzaj, aż wszystkie kremy zostaną pokryte. Pozostały cukier należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
14
Umieść Miski na blasze do pieczenia lub na patelni i dusić, aż cukier stopi się i dobrze rumiane, 1 do 2 protokół. Albo brązowym palnikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Blow TorchBlow Torch
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Ostudzić 1 minutę przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 7 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn