Coquilles Saint Jacques

Coquilles Saint Jacques
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Coquilles Saint Jacques. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 21g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.09 za porcję. Jeśli masz przegrzebki bay, masło, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 61 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jak zrobić Coquilles Saint-Jacques, Coquilles St. Jacques dla 1, oraz Bogate i kremowe Coquilles St. Jacques.

Instrukcje

1
Lekko posmaruj masłem sześć 4-calowych muszli do pieczenia lub ceramiczne ramekiny**.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Miejsce w patelni 15x10x1 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W rondlu 3-ćwiartkowym umieść przegrzebki, wino, pietruszkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Dodaj tylko tyle wody, aby pokryć przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu odkryte o 6 minut lub aż przegrzebki są białe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
6
Usuń przegrzebki z łyżką szczelinową; rezerwy cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Ciepła zastrzeżone ciecz do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1 szklanki. Szczep i rezerwy.
8
W tym samym rondlu roztopić 2 łyżki masła na średnim ogniu. Grzyby i szalotki gotować na maśle 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
9
Wyjąć z rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
10
W tym samym rondlu roztopić 3 łyżki masła na średnim ogniu. Wymieszać z mąką. Gotować, stale mieszając, aż będzie gładka i bąbelkowa; zdjąć z ognia. Stopniowo mieszać w zastrzeżonej cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
11
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając; gotować i mieszać 1 minutę. Wymieszać w pół na pół, przegrzebki, mieszankę grzybową i 1/4 szklanki sera; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
12
W małej misce, wrzucić bułkę tartą i 2 łyżki roztopionego masła. Podzielić mieszaninę przegrzebek między muszli do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
13
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera i bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
14
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Muszle do pieczenia Broil z góry 5 cali od ciepła 3 do 5 minut lub aż okruchy są tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn