Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Gemelli z Tunanem i pomidorkami koktajlowymi może być super przepis, aby spróbować. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 702 kalorie, 41g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz liście bazylii, tunan w oliwie z oliwek, oliwie z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gemelli z pomidorami koktajlowymi, ciecierzycą i wędzoną papryką, Tuńczyk, pomidorki koktajlowe i ciecierzyca, oraz Spaghetti z tunanem i pomidorkami koktajlowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać dużą, głęboką patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i czosnek na patelnię. Gdy czosnek przemawia skwiercząc w oleju, dodaj tuńczyka i zacieru do oleju z tyłu drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Mandarynki, Każda
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Niech tuńczyk siedzieć w oleju 5 do 10 minut, aby tchnąć smak ryby do oliwy z oliwek extra-virgin i dać czas tuńczyka do rozbicia-to prawie topi się w oliwie extra-virgin. Podnieść trochę płomień i dodać grubo posiekane pomidory. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Mandarynki, Każda
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Pomidory rozgrzać przez 2 minuty, następnie dodać gorący, odsączony makaron, który został ugotowany do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
5
Dodać pietruszkę do tuńczyka i makaronu i wrzucić do połączenia dobrze i równomiernie płaszcz makaron. Dostosuj przyprawy. Top makaron z posiekaną bazylią i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)