Coq-au-vin z kremem Pasternakowym

Coq-au-vin z kremem Pasternakowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Coq-au-vin z kremem Pasternakowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1029 kalorii, 29g białka, oraz 76 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $5.59 za porcję. Jeśli masz pancetta lardons, cukier caster, pasternak, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron Coq au Riesling, Krem z zupy Pasternakowej, oraz Zupa pasternakowa z natką pietruszki.

Składniki

101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Starta szalotka bananowaStarta szalotka bananowa1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki201 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)6smallsgrzyby kasztanowegrzyby kasztanowe2nogi kurczaka z wolnego wybiegunogi kurczaka z wolnego wybiegu10pokruszone nasiona kolendrypokruszone nasiona kolendry3krewetki i żyłkigrzanki tostowegrzanki tostowe201 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.podwójny krempodwójny krem1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopietruszka liściowa płaskapietruszka liściowa płaska501 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mleko pełne tłuszczumleko pełne tłuszczu12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek rozgniecionyczosnek rozgnieciony301 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina6smallscebula okrągłacebula okrągła1001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.wędzone pancetta lardonswędzone pancetta lardons4001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pasternak obrany i pokrojony na bardzo małe kawałkipasternak obrany i pokrojony na bardzo małe kawałki1001 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku3krewetki i żyłkipokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek3krewetki i żyłkioczywiście sól morska i świeżo popękany czarny pieprzoczywiście sól morska i świeżo popękany czarny pieprz1szczyptaszczypta cukru pudruszczypta cukru pudru1sprigkażdy rozmaryn i tymianekkażdy rozmaryn i tymianek601 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.masło niesolonemasło niesolone
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia23
Magazyn