Consommé pomarańczowo-pomidorowe z trawą cytrynową i świeżym imbirem

Consommé pomarańczowo-pomidorowe z trawą cytrynową i świeżym imbirem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 94 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, zieloną cebulę, sok pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Trawa cytrynowa z kulkami Macy, porami i grzybami Shiitake, Duszone filety z halibuta w kokosie i trawie cytrynowej z wędzonym bakłażanem i pomidorowym Chutney imbirowym, oraz Miso-ginger Consommé.
Instrukcje
Przecier 2 szklanki soku pomidorowego i dalej 4 składniki w blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji. Odstawić.
Pozostałe 1 szklankę soku pomidorowego, bulionu i soku pomarańczowego ubić w dużym dzbanku.
Wlać 1 1/2 do 2 filiżanek do tacy kostek lodu i zamrozić 2 godziny lub do zamrożenia.
Mieszankę pomidorową połączyć w blenderze z pozostałą mieszanką bulionu w dzbanku w niereaktywnej misce; doprawić solą i pieprzem. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Podziel mrożone kostki i pomidor consomm między 6 dekoracyjnych szklanek lub misek i udekorować, w razie potrzeby.