Come 'ere Puddin' Pie-czekoladowo-imbirowe ciasto Budyniowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc daj Come ' ere Puddin Pie-czekoladowo-imbirowy Pudding Pie spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 524 kalorie, 6G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 26 minut. Mieszanka gingersnaps, ekstrakt z wanilii, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami, oraz KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Skorupa: zmiażdżyć ciasteczka w robocie kuchennym z roztopionym masłem, aż prawie drobno zgniecione, lub w plastikowej torbie do przechowywania żywności, za pomocą wałka do ciasta).
Wlać okruchy cookie do naczynia ciasto. Używając rąk, wygładzić okruchy, tworząc równomierną skorupę na dnie i bokach patelni.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Nadzienie: w rondlu o średnim ciężarze wymieszać mleko, żółtka i waniliowy wymieszać z cukrem, skrobią kukurydzianą, czekoladą i solą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. Gotować przez 1 minutę, a następnie natychmiast zdjąć z ognia.
Mieszanka powinna być bardzo gęsta! Szybko wymieszaj imbir, a następnie wlej budyń do skorupy. Przykryć powierzchnię ciasta folią (aby zapobiec tworzeniu się skóry) i schłodzić przez 3 godziny, aż do momentu ustawienia.
Przed podaniem ubij śmietanę i cukier razem w małej misce, aż uformują się miękkie szczyty.
Podawaj każdy kawałek ciasta z odrobiną bitej śmietany i lekkim pyłem resztek okruchów ciastek, jeśli masz jakieś. Przygotuj się na pisanie o Tobie poezji.