Collops cielęcy Hannah Glasse z farszem ostrygowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj cielęciny Collops Hannah Glasse z farszem ostrygowym. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 143 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz masło, wino, kotlety cielęce i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Farsz Farsz Farszowy O Smaku Grzybowym, Naleśniki Hannah, oraz Ciasteczka owsiane Hannah.
Instrukcje
Zmielić razem 2 kotlety cielęce, ostrygi i boczek w młynku do żywności.
Dodaj pietruszkę, sól, pieprz, gałkę muszkatołową, buławę, goździki i tymianek, dobrze mieszając.
Na każdym pozostałym kotle cielęcym rozprowadzić 1/6 mieszanki mielonej.
Zwinąć każdy kotlet jellyroll Mody i zabezpieczyć drewnianymi kilofami.
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu; brązowe rolki cielęciny ze wszystkich stron.
Przenieść cielęciny do 2 1/2-quart płytkie naczynie do pieczenia, zastrzegając kapie garnek w patelni.
Dodaj bulion wołowy, wino, szalotka, czosnek, grzyby, i sardela, w razie potrzeby, na patelni; dobrze wymieszać.
Wlać mieszankę grzybową na roladki cielęce. Przykryć i piec w 350 przez 1 godzinę.
Roladki cielęce wyjąć na półmisek; ogrzać.
Połączyć mąkę i 1 łyżkę roztopionego masła; dodać do mieszanki grzybowej, mieszając aż zgęstnieje.
SOS podawać na roladkach cielęcych.