Collard Zielone Pesto

Collard Zielone Pesto
Collard Green Pesto może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz d collard zieleni, ząbki czosnku, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Collard i pesto z orzechów pekan, Dip Collard zielony i Karczoch, oraz Collard Green Melt.

Instrukcje

1
Gotować warzywa we wrzącej wodzie, aby pokryć 3 1/2 do 4 minut lub do miękkości; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
ZieloniZieloni
2
Czosnek i pekan przetwarzać w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodaj zielenie, olej, ser, sól, i 1/4 szklanki wody; proces 2 do 3 sekund lub aż gładka, zatrzymując się zeskrobać w dół boki. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
ZieloniZieloni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
4
Mieszanina będzie gęsta.
TrudnośćNormalny
Gotowe W19 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia12
Magazyn