Collard zielona i rzodkiewka z chrupiącą szalotką

Collard Green i rzodkiewka Slaw z chrupiącą szalotką może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka oleju roślinnego, rzodkiewki, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Collard zielona i rzodkiewka z chrupiącą szalotką, Collard zielona i rzodkiewka z chrupiącą szalotką, oraz Szpinakowo-rzodkiewkowa Slaw z chrupiącymi Chiles i Pepitas.
Instrukcje
Gotować szalotki i olej w małym rondelku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki będą złote, 8-10 minut.Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś szalotki naszywka wyłożona ręcznikiem papierowym; doprawić solą.
Przenieść olej do małej miski i ostudzić.
Połączyć Collard zieleni, rzodkiewki, andvinegar w dużej misce; doprawić solą i pieprzem.
Skropić olejem z szalotki i powłoką tossto. Wierzch z chrupiącą szalotką.
Czy z wyprzedzeniem: chrupiące szalotki mogą byćprzez 2 godziny do przodu. Szalotki i olej przechowywać oddzielnie w temperaturze pokojowej.
W porcji: 220 kalorii, 21 g tłuszczu, 3 g błonnika