Coleslaw O Zapachu Kminku I Selera
Kminek - seler pachnące Coleslaw może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 246 kalorii, 2G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz kapustę, nasiona selera, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Pachnąca kminkiem wołowina smażona z selerem, Marchew Pachnąca Kminkiem, oraz Kminek Pachnący Smażeniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować kminek i nasiona selera w gorącej patelni nonstick na średnim ogniu, stale mieszając, 2 minuty lub aż nasiona zostaną opiekane.
Umieścić nasiona w dużej misce, ubić w majonezie i kolejne 3 składniki.
Połowę ogórka wzdłuż; nasiona i pokroić w plastry o grubości 3/4 cala.
Umieścić ogórek i kapustę w misce z sosem; wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić 4 godziny.
Dekorować, w razie potrzeby.
Podawać z łyżką szczelinową.