Coleslaw Karmazynowy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Karmazynowa Coleslaw może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 114 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Jeśli masz kapustę, grube buraki, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Podobne przepisy to Coleslaw Karmazynowy, Karmazynowy Ryż, oraz Karmazynowy Kuskus.
Instrukcje
Wymieszać 4 łyżki oleju, octu i chrzanu w dużej misce.
Dodać buraki i cebulę; wrzucić do blend.
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kapustę i wrzucić, aż zwiędną i po prostu chrupiące-przetargu, o 3 protokół. Wymieszać z mieszaniną buraków. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Odstawić na 10 minut przed podaniem, od czasu do czasu mieszając.
* Ten ocet można znaleźć w sklepach specjalistycznych żywności. Zwykły balsamiczny może być zastąpiony.