Surówka Coleslaw z żurawiną może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 223 kalorie, 1 g białka i 21 g tłuszczu każda. Za 35 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipca. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, miodu, majonezu i żurawiny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 27%, to danie nie jest tak wspaniałe. Podobne przepisy obejmują sałatkę colesław żurawinowo-migdałową, sałatkę coleslaw z owoców żurawiny i sałatkę coleslaw jabłkowo-żurawinowo-migdałową.
Instrukcje
1
W małej misce połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść kapustę w misce do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj mieszaninę majonezu i wymieszaj, aby równomiernie się pokryła. Dodać żurawinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo