Colcannon

Colcannon
Colcannon jest Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 856 kalorii, 13g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, zalej olejem do gotowania, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Colcannon, Colcannon, oraz Colcannon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku przykryj ziemniaki zimną osoloną wodą. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu i gotować do miękkości, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Podczas gotowania ziemniaków, dodać boczek w 9 do 12-calowej patelni żaroodpornej. (Bez plastikowych uchwytów!)
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać niewielką kroplę oleju, jeśli boczek jest chudy. Gotować na średnim lub średnim ogniu, aż lekko rumiane z chrupiącymi krawędziami, 10 minut lub mniej. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Cienki-Cienki-
4
Wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem. Nie trzeba być zbyt dokładnym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać 1/2 kija masła i roztopić na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, 10 lub tak protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Kapustę dodać do cebuli, dokładnie wymieszać z cebulą i przykryć. Gotować, aż kapusta będzie miękka, o 20 protokół. Wymieszać od czasu do czasu, obniżając ogień, jeśli cebula są brązowieje zbyt dużo. (Trochę brązowienia jest ok, ale dobrze zrobiona cebula przytłoczy ziemniaki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Odcedzić ziemniaki i zwrócić je do garnka. Suszyć, potrząsając garnkiem, na dużym ogniu przez około dziesięć sekund. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodać 2 łyżki masła i pół na pół, i zacieru-ręcznie-według własnych upodobań. Sam wolę kilka grudek-pamiętaj, że to danie wiejskie. I sól i pieprz do smaku, a następnie dodać jeszcze więcej pieprzu!
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pół Na PółPół Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
11
Do ziemniaków wrzucić mieszankę kapusta-cebula i dokładnie wymieszać. Powrót boczek na patelnię, rozprowadzając mniej więcej równomiernie. Na wierzchu łyżkę ziemniaków, rozłożyć na boczek. Nie wygładzaj za bardzo.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Na wierzch posmaruj pozostałym masłem (może nie potrzebujesz wszystkiego). Uruchom pod brojlerem, aż góra jest ładnie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
13
Ostudzić trochę przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn