Coeurs à la Creme z jeżynami
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Coeurs à la Crème z jeżynami może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cassis, cukier, wanilię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Coeurs à la Creme z jeżynami, Coeurs a la Creme, oraz Coeurs a la Creme dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić razem twarożek, kwaśną śmietanę, cukier cukierniczy, waniliowy, Sok i szczyptę soli mikserem elektrycznym do uzyskania gładkiej konsystencji. Przebić mieszaninę przez drobne sito do miski, aby usunąć drobne grudki.
Formy linii z jednej warstwy zwilżonej gazę i podzielić mieszaninę sera między formy, wygładzając wierzchołki. Złóż zwisającą gazę na wierzchu, lekko naciskając. Przechowywać w lodówce formy w płytkiej patelni lub naczynia (złapać kapie) co najmniej 4 godziny.
Połowę jeżyn rozgnieść granulowanym cukrem. Wymieszać pozostałe całe jagody, cassis i sok, a następnie macerate, mieszając od czasu do czasu, 20 minut.
Unmold coeurs i ostrożnie odkleić gazę.
Odstawić do temperatury pokojowej na 20 minut przed podaniem. Polewa łyżką nad coeurs.
* Coeurs można schłodzić w foremkach do 2 dni, przykryć.