Coconut Graham bary może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 54 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, półsłodkie kawałki czekolady, mleko skondensowane i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Turtle Graham Bars, Mallow-Graham Bars, oraz Oreo & Pb Cup Golden Graham Bars dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W małej misce połącz okruchy krakersów graham, cukier i masło. Dociśnij spód natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Batony Heath (po 1,4 Uncji Każdy), Pokruszone
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Połącz kokos i mleko; rozprowadzić na ciepłej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Mleko
4
Piecz przez 12-15 minut lub do lekkiego zrumienienia brzegów. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
5
W dużym rondlu połącz brązowy cukier, śmietanę i masło. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ciągle mieszając. Gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Zdjąć z ognia; mieszać z kawałkami czekolady, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
7
Rozprowadzić na warstwie kokosowej. Ostudzić przed cięciem.