Cock-a-Leekie
Cock-a-Leekie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 684 kalorie, 53g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,78 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, por, solony mostek wołowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śliwki, można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka ze śliwkami, cynamonem i imbirem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest znakomite. Spróbuj Cock-A-Leekie, Placek Cock-a-Leekie, oraz Zupa Cock-A-Leekie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni umieścić mostek wraz z towarzyszącymi mu warzywami i ziołami i zalać świeżą wodą. Doprowadzić do wrzenia, a następnie od razu zredukować do bardzo delikatnego gotowania na wolnym ogniu, stale odtłuszczając. Powinno to potrwać około 2 godzin, ale zawsze Sprawdź nożem, jak jest podawanie mięsa. Pozostawić wołowinę do ostygnięcia w bulionie.
Umieścić kurczaka na patelni z zespołem warzyw i ziół, doprowadzić do wrzenia, a następnie umieścić pokrywkę na patelni i zdjąć z ognia. Pozostawić do ostygnięcia w magazynie. To sprawi, że wilgotny kurczak będzie niezbędny, ponieważ ma być ponownie ugotowany.
Usuń wołowinę i kurczaka z ich zapasów i pokroić na kawałki, nie za małe, ale tak, że można je jeść z łyżką. Przecedzić oba wywary, a następnie dodać wywar wołowy do wywaru z kurczaka do smaku. Pamiętaj, że bulion wołowy będzie dość słony, więc zachowaj ostrożnośćmoże nie potrwać wiele. (Lekki solny wydźwięk to jednak dobra rzecz, ponieważ bardzo dobrze gra ze słodkimi śliwkami, które dodamy na końcu.)
Teraz, na patelni wystarczająco dużej, aby skonstruować zupę, potrzyj pokrojone pory w tłuszczu z kaczki lub oliwie przez około 8 minut, aby wydobyć ich słodką, bezczelną naturę, ale nie stracić chrupania.
Dodać posiekanego kurczaka i wołowinę, doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu, i niech mięso ciepło przez dokładnie. Trzy minuty przed podaniem dodaj śliwki, dając im czas na nadmuchanie. Nie pij śliwek.
Podawać w dużych miseczkach z dużą ilością chleba pod ręką. Ostrzegaj swoich gości o dołach.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;