Classic Sole Meunière

Classic Sole Meunière
Classic Sole Meunière to pescatarian przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 586 kalorii, 28g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na $3.5 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, filety z białej podeszwy, pietruszkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Classic Sole Meunière, Sole Meunière, oraz Sole Meunière dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety ułożyć w płytkim naczyniu i zalać mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
2
Niech moczyć przez co najmniej 5 minut i do 20 minut. Ustaw miejsce pracy, aby szybko się poruszać: Ustaw talerze lub talerz do serwowania, miskę do namaczania mleka, stertę ręczników papierowych i przyprawioną mąkę na talerzu. W małym rondlu na bazie ciężkiej rozpuścić roztopione masło, a sok z cytryny i pietruszkę przygotować do działania. Na jednej lub dwóch dużych patelniach rozgrzać klarowane masło na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorące, ale nie do końca dymiące. Wyjąć filet z mleka, osuszyć go na papierowych ręcznikach, zanurzyć w mące i otrząsnąć nadmiar. Ostrożnie połóż rybę w gorącym tłuszczu. Powtórz z innymi filetami, ale nie przepełniaj patelni, bo będziesz miał problemy z przerzucaniem. Dostosuj temperaturę, aby tłuszcz skwierczał energicznie, ale nie płonął. Gotować rybę na złoty z jednej strony, o 2 protokół. Z łopatką z rowkiem, dużą łyżką i wielką ostrożnością, delikatnie odwróć rybę. Gdy druga strona ryby jest złotobrązowa, a miąższ jest delikatny, gdy jest szturchany ostrym nożem w najgrubszej części, użyj szczelinowej szpatułki, aby usunąć podeszwę, połóż ją na ręcznikach papierowych, aby krótko osuszyć i ułóż na ciepłym talerzu lub talerzach. Gdy wszystkie filety są gotowane, podgrzać roztopione całe masło ostrożnie na średnim ogniu, wirowanie patelni od czasu do czasu, aż masło jest pachnące i stałych mleka włączyć orzechowy brązowy; zdjąć patelnię z ognia, więc masło Nie zachować gotowania, ale utrzymać go na gorąco. Działa szybko, wlać 1 Tbs. sok z cytryny równomiernie na każdej rybie i posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
SolaSola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wlać około 1-1 / 2 Tbs. z gorącego rumianego masła na każdej rybie-jeśli wszystko poszło dobrze, zobaczysz i usłyszysz pyszne skwierczenie. (Jeśli nie ma skwierczenia, nadal będzie smakować świetnie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Podawać natychmiast.
1
Kalorie
1
440, tłuszcz
2
29, Kalorie Tłuszczowe
1
260, Tłuszcze Nasycone
2
14, białko
3
34, Tłuszcz Jednonienasycony
4
9, węglowodany
5
200, Cholesterol
6
165, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
9, Tłuszcz Wielonienasycony
2
4, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn