Niech moczyć przez co najmniej 5 minut i do 20 minut. Ustaw miejsce pracy, aby szybko się poruszać: Ustaw talerze lub talerz do serwowania, miskę do namaczania mleka, stertę ręczników papierowych i przyprawioną mąkę na talerzu. W małym rondlu na bazie ciężkiej rozpuścić roztopione masło, a sok z cytryny i pietruszkę przygotować do działania. Na jednej lub dwóch dużych patelniach rozgrzać klarowane masło na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorące, ale nie do końca dymiące. Wyjąć filet z mleka, osuszyć go na papierowych ręcznikach, zanurzyć w mące i otrząsnąć nadmiar. Ostrożnie połóż rybę w gorącym tłuszczu. Powtórz z innymi filetami, ale nie przepełniaj patelni, bo będziesz miał problemy z przerzucaniem. Dostosuj temperaturę, aby tłuszcz skwierczał energicznie, ale nie płonął. Gotować rybę na złoty z jednej strony, o 2 protokół. Z łopatką z rowkiem, dużą łyżką i wielką ostrożnością, delikatnie odwróć rybę. Gdy druga strona ryby jest złotobrązowa, a miąższ jest delikatny, gdy jest szturchany ostrym nożem w najgrubszej części, użyj szczelinowej szpatułki, aby usunąć podeszwę, połóż ją na ręcznikach papierowych, aby krótko osuszyć i ułóż na ciepłym talerzu lub talerzach. Gdy wszystkie filety są gotowane, podgrzać roztopione całe masło ostrożnie na średnim ogniu, wirowanie patelni od czasu do czasu, aż masło jest pachnące i stałych mleka włączyć orzechowy brązowy; zdjąć patelnię z ognia, więc masło Nie zachować gotowania, ale utrzymać go na gorąco. Działa szybko, wlać 1 Tbs. sok z cytryny równomiernie na każdej rybie i posypać natką pietruszki.