Classic Pear Crisp

Classic Pear Crisp
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj klasycznego chrupiącego gruszki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz gruszki, masło, krystalizowany imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 28%. Podobne przepisy to Classic Apple Crisp, Classic Apple Crisp, oraz Classic Apple Crisp.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj naczynie zapiekanki 2 quart lub 9 calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce wymieszaj razem owies, brązowy cukier, 1/2 szklanki mąki, 1 łyżeczkę krystalizowanego imbiru i cynamon. Wymieszać z masłem, aż mieszanina będzie krucha z grudkami wielkości grochu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W osobnej misce wymieszaj biały cukier, 2 łyżki mąki i 2 łyżeczki krystalizowanego imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać pokrojone gruszki i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
5
Przełożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Posmarować polewą owsianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Piec przez 30 do 35 minut w nagrzanym piekarniku, aż gruszki będą miękkie, a polewa będzie złotobrązowa. Lekko ostudzić przed podaniem z lodami waniliowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone2 Szklanki Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn