Wiener Dog Challah

Wiener Dog Challah
Wiener Dog Challah może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 48. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 64 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, olej roślinny, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Chanuka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Domowa Pizza Bird Dog, Pieczony Veggie Hot Dog Hash, oraz Sznycel Wiedeński dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce rozpuścić drożdże i miód w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić, aż kremowy, o 10 protokół.
3
W dużej misce, połączyć mieszaninę drożdży z olejem, sól i 3 szklanki mąki; dobrze wymieszać, aby połączyć. Wymieszaj pozostałą mąkę, 1/2 szklanki na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Gdy ciasto się połączy, odwróć je na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniataj, aż będzie gładkie i elastyczne, około 8 minut. Lekko naoliwić dużą miskę, umieścić ciasto w misce i obrócić, aby pokryć olejem. Przykryć wilgotną szmatką i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi objętość, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Opróżnić ciasto i obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Ciasto podzielić na dwie równe części i uformować na dwa długie owalne bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Umieścić na dwóch lekko nasmarowanych blach do pieczenia. Przykryć wilgotną szmatką i odstawić do podwojenia objętości, około 40 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Tuż przed pieczeniem daj podniesionym bochenkom trzy płytkie cięcia ostrym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z piekarnika, obrócić ciepło do 350 stopni F (175 stopni C), umyć ubitym białkiem. Powrót bochenki do piekarnika, aby piec przez dodatkowe 20 minut, lub aż złoty kolor i dna brzmi puste po naciśnięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje48
Ocena Zdrowia2
Magazyn