Ciocia Ruth ' s Crab Cakes
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać cioci Ruth ciastka krabowe spróbować. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 16 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka pieprzu, musztardy, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Słynny Sernik cioci Ruth, Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, oraz Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack.
Instrukcje
Wymieszać okruchy krakersa i wody razem w misce do mieszania.
Odstawić 1 minutę, aby zmiękczyć krakersy.
Dodać mięso krabowe, jajko, musztardę i majonez. Sezon z sosem Worcestershire, owoce morza przyprawy, sól, i czarny pieprz; mieszać aż równomiernie wymieszane.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu. Uformuj mieszaninę krabów w paszteciki o grubości 3/4 cala. Gotować w gorącym oleju, aż złoty kolor z każdej strony i gorące w centrum, o 2 protokół na stronę.
Przed podaniem osuszyć na wyłożonym ręcznikiem papierowym talerzu.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.