Cinco de Mayo Zapiekanka
Cinco de Mayo zapiekanka może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 555 kalorii, 30g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.87 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Mieszanka salsy, pomidorów w puszkach, sera cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Cinco de Mayo, Cinco De Mayo Guacamole, oraz Cinco de Mayo Shot.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Przełożyć mieloną wołowinę na zapiekankę o wymiarach 9x13 cali.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż cebula będzie przezroczysta, o 10 protokół. Łyżka mieszanki cebuli na mielonej wołowiny.
Wymieszać pomidory z zieloną papryką chile, salsa, kukurydza, śmietana, 1 szklanka sera Cheddar, sól, i czarny pieprz do mieszanki mielonej wołowiny; top z pozostałych 2 szklanki sera Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ugotuje się i ser topi się, około 45 minut.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.