Cilantro Crusted Mahi Mahi

Cilantro Crusted Mahi Mahi
Kolendra Crusted Mahi Mahi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $23.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 829 kalorii, 126g białka, oraz 33g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka pieprzu, kolendry, filety mahi mahi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pesto Crusted Mahi-Mahi z pomidorami i sosem maślanym cytrynowym, Migdałowo-Tymiankowa Mahi Mahi z cytrynowym sosem Chardonnay, oraz Nerkowcowo-kokosowa Mahi Mahi z salsą pomarańczowo-bananową.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym patelni dowód pieca na średnim ogniu.Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.Obie strony ryby przyprawiamy solą i pieprzem.Pogłębiać tylko jedną stronę każdego fileta w kolendrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Umieść rybę, od strony kolendry w dół, do gorącej oliwy z oliwek, uważając, aby nie tłoczyć patelni.Gotuj, aż kolendra będzie chrupiąca, sprawdzając często, aby nie spalić. (Sprawdzam po 1 minucie, potem co 30 sekund.).Odwrócić rybę, a następnie wstawić do nagrzanego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Piec przez 3-5 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.Jeśli nie masz dużej patelni do pieczenia, możesz gotować ryby kilka filetów na raz, a następnie przenieść do naczynia do pieczenia, aby zakończyć gotowanie. Możesz użyć mniej oleju lub sprayu zapobiegającego przywieraniu, jeśli używasz patelni zapobiegającej przywieraniu, pamiętaj tylko, aby dodać więcej przed dodaniem większej ilości ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Dodaj dodatkowy czas gotowania, ponieważ danie nie jest podgrzewane.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia62
Magazyn