Ciepły Chleb Czosnkowo-Oregano
Ciepły chleb czosnkowo-Oregano wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 529 kalorii, 18g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka chleba wiejskiego, ząbek czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Chleb Czosnkowy Oregano, Czosnkowo-Oregano Pieczywo Pita Z Grilla, oraz Ciepły chleb z masłem czosnkowo-ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obierz i podziel na pół 1 ząbek czosnku. Z grubsza posiekać 2 łyżki świeżego oregano. Pokroić Bochenek wiejskiego chleba na 12 1/2-calowe plastry. Używając około 2 łyżek oliwy z oliwek, natrzyj trochę na 1 stronę każdego plastra, a następnie natrzyj pokrojoną stronę czosnku. Tosty w piekarniku w 375 F, aż lekko złoty, 3 do 4 protokół.
Usunąć i posypać trochę oregano, i służyć.