Ciepłe Fusilli z pomidorami i rukolą

Ciepłe Fusilli z pomidorami i rukolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ciepłego Fusilli z pomidorami i rukolą. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.12 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rozdartych liści mięty, pomidorów koktajlowych, papryki smażonej lub garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fusilli z pomidorami, szpinakiem i Prosciutto, Fusilli z soczewicą, kiełbasą i pomidorami, oraz Fusilli Z Łososia Z Cukinią I Suszonymi Pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć pieprz do smażenia, czerwona cebula, jalapeo, czosnek, sok z cytryny i oregano. Doprawić solą i pieprzem i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj pomidory, oliwki, miętę, bazylię i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dodać sól, następnie dodać fusilli i gotować aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FusilliFusilli
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Dodaj fusilli do sosu wraz z Asiago i rukolą. Makaron wymieszać z sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Ser AsiagoSer Asiago
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn