Ciepłe Bułeczki Z Homarem W Stylu Connecticut

Ciepłe bułeczki z masłem w stylu Connecticut to pescatarian danie główne. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 30g białka, oraz 27 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś homara, top-split bułki hot dog, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Hot Lobster Roll w stylu Connecticut z masłem cytrynowym Cilantro, Klasyczne Roladki Homara Z Masłem, oraz New England Style Hot Dog Rolls / Buns (Dla Rolek Homara Itp.).
Instrukcje
Zabij każdego homara, naciskając czubek ciężkiego noża szefa kuchni w szczelinę tuż za oczami w środku karapaksu. Naciśnij mocno, a następnie podziel głowę na pół. Za pomocą ręczników kuchennych odkręć ogon i pazury (w tym kostki) z karapaksu. Zachowaj karapaksu do innego użycia. Dociśnij każdy ogon płasko do deski do krojenia i włóż drewniane szaszłyki na całej ich długości, aby utrzymać je prosto.
Umieść wkładkę do parownika na dnie dużego pokrywanego garnka i dodaj 1 cal wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj jedną warstwę pazurów i nóg homara (około połowy homara) i przykryj garnek.
Pozwól parze przez dokładnie dwie minuty.
Przenieś homary do zlewu i ustaw pod bieżącą zimną wodą. Powróć płyn do wrzenia i powtórz z pozostałymi ogonami homara i pazurami.
Jak tylko Homar będzie wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, usuń mięso z skorupy za pomocą nożyc kuchennych, krakersów z homarów i / lub z tyłu ciężkiego tasaka, aby pomóc złamać skorupy (jest OK, jeśli mięso zostanie trochę zniekształcone). Z grubsza pokroić na kawałki wielkości kęsa i ustawić na podwójnej warstwie ręczników papierowych do osuszenia.
Stopić 1 łyżka masła w ciężkim dnie 12-calowej patelni na średnim ogniu. Zawirować do płaszcza pan.
Dodaj cztery bułki z jedną ściętą stroną w dół. Gotować, delikatnie naciskając na bułki i przesuwając je wokół patelni, aż z pierwszej strony staną się złote.
Wyjąć z patelni, dodać kolejną łyżkę masła i grzać drugą stronę. Powtórz z drugą porcją bułek.
Roztopić pozostałe masło na patelni na średnim ogniu. Jak tylko masło się stopi, dodaj mięso homara. Gotować, podrzucając stale i za pomocą łyżki delikatnie złożyć mięso i masło nad sobą int on patelni, aż homar jest w większości nieprzezroczyste (masło nie powinno skwierczeć), o 3 protokół.
Dodaj zieleni scallion i nadal gotować, aż homar jest gotowane przez, o 1 minutę dłużej. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Równomiernie podzielić nadzienie homara między rolki. Łyżka nadmiar soków na każdej rolce.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jednym z win, które można spróbować jest Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 70 dolarów.
![Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
7" klimatów " można nazwać Grand Cru w Chablis: Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur i Vaudésir. Wszystkie te winnice znajdują się po prawej stronie rzeki Le Serein, na wzgórzu. Sytuacja ta nadaje winu mocnego i pełnego charakteru.Gwiazda jasna o srebrzystej obręczy. To wino pochodzi z winogron uprawianych w klimacie zorientowanym na południe i południowy zachód, położonym w największym Grand Cru Chablis, Les Clos. Oferuje bardzo dojrzały nos żółtych mięsistych owoców pestkowych, zwłaszcza brzoskwiń, z nutą moreli. Jest to złożone wino z hojnością i dużą ilością dojrzałych owoców, dobrym odczuciem w ustach i wspaniałym wykończeniem.