Ciepła sałatka ziemniaczana mamy
Ciepła sałatka ziemniaczana mamy jest przystawką, która służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis ma 281 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 114 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ziemniaki Yukon gold, seler, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka ziemniaczana (moja mama jest ... najlepsza!), Najlepsza Sałatka ziemniaczana mamy, oraz Sałatka ziemniaczana mamy.
Instrukcje
Włóż pokrojone ziemniaki do rondla, przykryj cala zimnej wody. Posolić wodę (jedna łyżka stołowa na 2 ćwiartki wody). Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do gotować na wolnym ogniu. Kryć się.
Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu widelcem.
Połącz z pozostałymi składnikami, gdy ziemniaki są jeszcze ciepłe: umieść ziemniaki w dużej misce z selerem naciowym, czerwoną cebulą, oliwkami i pietruszką. A
dd ocet ryżowy i olej, podczas gdy ziemniaki są jeszcze ciepłe, więc wchłaniają opatrunek.
Dodać sól i pieprz do smaku. Dostosuj ocet i olej do smaku.